Hayalinizi Bizimle Gerçekleştirin.

En Çok Takip Edilen Gayrimenkul Markası.

Neden ALICAN.

ALICAN. STÜDYO

Video, Drone, Stüdyo, Lüks Konut Tanıtım

Lüks gayrimenkullerinizi en etkileyici şekilde sergilemenin zamanı geldi. Dijital çağda yaşıyoruz ve potansiyel alıcılar özellikle lüks mülkler hakkında daha fazla bilgi almak istiyorlar. Bu nedenle ALICAN. Sizlerin mülklerini alıcılara profesyonel çekimler, drone çekimleri ile detaylı bir sunum dosyasıyla birlikte potansiyel müşterilere iletiyor.

ALICAN. SOSYAL MEDYA

Sosyal Medya Hesaplarımızın Gücü

ALICAN. Sosyal medya hesaplarının toplamda 100 bin takipçisi olduğunu biliyor muydunuz? Yeni nesil emlak anlayışında artık sarı sayfalarda mülklerinizin satılmasını beklemeyin, birden fazla sosyal medya hesabımızda mülkünüzü tanıtıp, pazarlayarak daha fazla kullanıcıya dokunabilmesini sağlıyoruz.

ALICAN. TEKNOLOJİ

Müşteri Takip Teknolojisi

Gayrimenkul satışlarında tanıtım kadar potansiyel müşterilerin takibi esastır, sizler için oluşturduğumuz potansiyel alıcılara düzenli olarak bilgi gönderiyoruz, onların aramalarını ekibimiz takip ediyor ve satış ekibimize yönlendiriyor, kısacası pazarlama, call center, satış, müşteri datası teknolojisinin hep bir arada uyumlu çalışması sonucu SATIŞ kaçınılmaz hale geliyor.

  • Mülkünüzü dünya çapında herkesten daha fazla potansiyel alıcının önüne çıkarın.

  • ALİCAN ile çalışın. İhtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi dinleyecek, mülkünüzü potansiyel alıcılar için optimize etmek için verilerden ve yaratıcılıktan yararlanacak ve satış sürecinin her adımında yanınızda olacak temsilci. Beklentileri memnuniyetle karşılıyoruz çünkü kendimizi en yüksek standartta tutuyoruz ve başarımızın sizin başarınız tarafından tanımlandığını biliyoruz. Evinizi satmayı düşünüyorsanız veya sadece evinizin değerini öğrenmek istiyorsanız sizinle iletişime geçmek isteriz.

İletişim Formu